Vi har en passion for at udvikle 

sansemotoriske kvalitetsprodukter”

Hvem er Koko-nora egentlig??

tynde tæpperKoko-Nora er en lillesøster til vores andre hjælpemidler, som hedder Oliz. Oliz er hjælpemidler til mennesker med særlige behov og mennesker med demens. Vi pakker et hjælpemidler inde i et lækkert design, hvor der samtidig er taktile elementer i produkterne, som appellerer til mennesker med særlige behov om det er småbørn/ børn/ unge og ældre mennesker. Vi arbejder med tyngde i vores hjælpemidler, fordi tyngden er med til at skabe ro, som så mange med uro i kroppen har brug for.

Tankerne bag Koko-Nora produkterne er, at de skal kunne hjælpe familier, der har små børn fra 1-3 år, hvor børnene er urolige og har svært ved at finde ro i deres små kroppe i feks. sovesituationer.
Det håber vi, at vi kan hjælpe med at lindre ved netop, at arbejde med tyngden i vores produkter, da mange børn har brug for, at kunne mærke sig selv, og det kan være en udfordring ved putte tid at få styr på den lille krop.
Vores produkter skal give børn og voksne lyst til at bruge dem, fordi vi har designet et produkt der gør, at det ligner et stykke legetøj i børns øjne, men faktisk er et hjælpemiddel mod uro.
Vi har, udover vores tæpper lavet et par figurer med tyngde, fordi legetøj i dag ikke vejer noget. Tyngden i produkterne giver udfordringer til små børns motorik og balance, hvilket giver dem en bedre krops fornemmelse.

Vores produkter udvikler vi i samarbejde med fagfolk, hvor vi så giver produkterne et tvist, som gør at vores hjælpemidler bliver unikke.

Vi udvikler ud fra ideer, vi får gennem samtaler med de forskellige institutioner vi besøger.

Det er vigtig for os at vores hjælpemidler er sikre for børn at bruge, og at der ingen potentielle farlige elementer er i vores produkter, som feks. farlige kemikalier, hvis barnet tager stoffet i munden. Af den grund gennemgår alle materialerne og selve produktet den bedst mulig test mod netop de ting. Så læs altid den etiket der følger produktet for at bruge den på bedst mulig måde.

Vi håber, at i bliver super glade for Koko-Nora’s produkter.

KREATIV ANSVARLIG
MAJBRITT HILLERUP.

Majbritt er den super kreative del af Koko-nora når det kommer til at udvikle produkter til børn med særlige behov.

Majbritt har en uddannelse fra tekstil industrien og har arbejdet, som konstruktør i mange år. Majbritt er god til at lytte til det fagfolk siger. Bla. hvor tyngden skal ligge for at give den helt rette stimuli. Majbritt´s krøllede tankegang får derefter designet et nyt lækkert produkt med tyngde, dæmpede farver og med udtryk der udstråle varme, glæde og ro.

Majbritt Hillerup Koko-Nora

Thomas Hillerup- Koko-nora

SALG OG MARKETING ANSVARLIG
THOMAS HILLERUP.

Thomas kommer lige som Majbritt med en baggrund inden for tekstil industrien. Thomas har arbejdet med strik i Danmark, Tyskland og Syd Afrika i en række år, hvor efter han igen fandt tilbage til Danmark. Her har han siden arbejdet med web, film, onlinemarkedsførring og de sidste 6 år arbejdet med salg af produkter til mennesker med særlige behov.