Eksklusiv legetøj
og sansemotorik
til små børn

Eksklusiv legetøj og sansemotorik til små børn

Giver stimuli i leg og sove, hvile situationer.

100% Rengøringsvenlige Produkter.

Levering 2 – 3 dage.

Se mere på Oliz.dk

Rengøringsvenlige
Produkter.

Levering
2 – 3 dage.

Se mere på Oliz.dk

Rengøringsvenlige Produkter.

Levering 2 – 3 dage.

Se mere på Oliz.dk

Hej Koko-Nora.
Jeg bruger dagligt rokken. Den ligger tilgængelig for ungerne, og jeg har en lille gut på knap 2 år, han finder den selv når han har brug for en lille pause, hvorefter han lægger sig på gulvet og lægger den over sig selv, nogle gange bare lige et par minutter, men det er så godt han selv tager initiativerne 😊

Endnu engang tak for at have lært Jer at kende.
Mvh. Hanne

Afprøvning af Manta Odense Kommune
I min gruppe har vi brugt rokken Manta.
Pigen var rigtig glad for at holde den og lege med den. Vi afprøvede også, at hun sov med den til middag, det fungerede rigtig godt.
Her lå barnet med rokken på brystet, hvilket gjorde at hun hurtigere fandt ro.
Børneterapien til småbørn
Odense Kommune

Hvem er Koko-Nora egentlig??

tynde tæpper

Koko-Nora er en lillesøster til vores andre hjælpemidler, som hedder Oliz. Oliz er hjælpemidler til mennesker med særlige behov og mennesker med demens. Vi pakker et hjælpemidler inde i et lækkert design, hvor der samtidig er taktile elementer i produkterne, som appellerer til mennesker med særlige behov om det er småbørn/ børn/ unge og ældre mennesker. Vi arbejder med tyngde i vores hjælpemidler, fordi tyngden er med til at skabe ro, som så mange med uro i kroppen har brug for.

Tankerne bag Koko-Nora produkterne er, at de skal kunne hjælpe familier, der har små børn fra 1-3 år, hvor børnene er urolige og har svært ved at finde ro i deres små kroppe i feks. sovesituationer.
Det håber vi, at vi kan hjælpe med at lindre ved netop, at arbejde med tyngden i vores produkter, da mange børn har brug for, at kunne mærke sig selv, og det kan være en udfordring ved puttetid, at få styr på den lille krop.
Vores produkter skal give børn og voksne lyst til at bruge dem, fordi vi har designet et produkt der gør, at det ligner et stykke legetøj i børns øjne, men faktisk er et hjælpemiddel mod uro.
Vi har, udover vores tæpper lavet et par figurer med tyngde, fordi legetøj i dag ikke vejer noget.

 

Tyngden i produkterne giver udfordringer til små børns motorik og balance, hvilket giver dem en bedre kropsfornemmelse.

Vores produkter udvikler vi i samarbejde med fagfolk, hvor vi så giver produkterne et tvist, som gør at vores hjælpemidler bliver unikke.

Vi udvikler ud fra ideer, vi får gennem samtaler med de forskellige institutioner vi besøger.

Det er vigtig for os at vores hjælpemidler er sikre for børn at bruge, og at der ingen potentielle farlige elementer er i vores produkter, som feks. farlige kemikalier, hvis barnet tager stoffet i munden. Af den grund gennemgår alle materialerne og selve produktet den bedst mulig test mod netop de ting. Så læs altid den etiket der følger produktet for at bruge den på bedst mulig måde.

Vi håber, at I bliver super glade for Koko-Nora’s produkter.